Кадър , You tubeПолитик направи изявление, което със сигурност ще доведе

...
Кадър , You tubeПолитик направи изявление, което със сигурност ще доведе
Коментари Харесай

Тито Петковски: България нямаше да е толкова силна към Северна Македония, ако зад нея не беше Германия

Кадър , You tube

Политик направи изказване, което сигурно ще докара до ново напрежение по оста България - Северна Македония. В Европейския съюз има тревожна атмосфера във връзка с европейската интеграция на Македония и може да се заключи, че страната ни е в доста мъчно състояние. " България не би могла да бъде толкоз мощна към Македония, да наложи несъгласие, да упорства за исторически въпроси и да влиза в въпроси, свързани с идентичността, в случай че зад нея няма Германия, която ускорява въздействието си на Балканите, само че и в Европа, " сподели Тито. Петковски, дълготраен политик, водач на НСДП пред скопското електронно издание  ”МКД ”. 

На световно равнище се случват огромни промени, стана по-ясно по време на пандемията, акцентира Петковски.

Отговорът, даден от министър-председателя на Хърватия Андрей Пленкович на народния представител Боян Главасеви, на въпроса му какво ще направи хърватското държавно управление, с цел да помогне на Македония, в който се показва, че Хърватия " се ангажира да позволи езиковия въпрос "  и че влезнал в контакт с български чиновници, е единствено още един мотив плюс, който удостоверява моята позиция като оправдана, че зад тази политика към Македония в границите на Европейски Съюз София не е сама, споделя в изявление за MKD.mk Тито Петковски.

„ Германия в действителност не поддържа Македония и на процедура застана зад България в разногласието. Когато българският външен министър Екатерина Захариева споделя, че България не е сама в аргументите за разногласието с Македония и че зад нея стоят други страни от Европейски Съюз, тя в действителност има поради първо Германия. И когато Захариева приказва за проблемите на историята и даже за езика, който постанова на Македония като изискване за разкриване на договаряния, и тук откриваме връзката с Германия. За благополучие Чехия и Словакия се опълчиха един на различен с доста ясни визии, че тези въпроси - история и език - не могат да бъдат условия за прекъсване на европейската интеграция и че това е в несъгласие с правилата от Копенхаген. Всъщност, задавайки такива въпроси, ползите на Прага и Братислава бяха проникнати непосредствено,

Връщайки се към ролята на Германия в същия подтекст и това, което е изключително дразнещо, е, че това е опит на България да компенсира " загубата " от Втората международна война, т.е. загубата на Македония, като се има поради, че с успеха против фашистка ос, Македония, която беше от дясната страна, като страна и народ, укрепи позициите си по всевъзможен метод и България загуби въздействието си, проучва Петковски. през 1944 година след успеха над фашизма, само че в този момент, доста години по-късно, мрачно облаци се реят, написа eurocom.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР